top of page

Meistä

Nimeni on Olha ja olen kotoisin kauniista Lviv-kaupungista Länsi-Ukrainasta 🇺🇦 .

Muutin Suomeen vuonna 2016 opiskelemaan Itämeren alueen tutkimusta Turun yliopistossa. 

Vuonna 2019 menin naimisiin ja muutin Helsinkiin. 

Korona-aikana olin suorittamassa yliopisto-opintojani ja löysin itseni uudesta harrastuksesta - Terveelliset jälkiruoat.

Terveelliset jälkiruoat ovat (mielestäni)jälkiruokia, joissa on vähemmän kaloreita, hiilihydraatteja ja rasvoja kuin tavalliset klassiset kakut. Niissä on mahdollisimman luonnollinen ja terveellinen sisältö. Tällaiset jälkiruoat ovat koreaproteiinisia, joten sopivat erityisesti ihmisille, jotka harrastavat urheilua ja ylläpitävät terveellisiä elämäntapoja.

Fiksukakku-herkut sopivat myös ihmisille, joilla on erilaisia ruokavaliorajoituksia: gluteeniton ruokavalio, sokeriton, keto, vegaaniruokavalio ja monet muut.

Olemme mieheni kanssa aina pitäneet terveellisistä elämäntavoista ja hän rohkaisi minua tekemään tällaisia kakkuja muille ihmisille.

Näin aloitin tieni jatkuvaan kehitykseen, opiskeluun ja uusien asioiden avaamiseen jälkiruokien ja herkkujen saralla. Intohimoinen harrastus vaihtui ammatiksi ja siitä tuli kokopäiväntyöni.

Olen käynyt kymmeniä kursseja, kokeillut satoja reseptejä ja paljon tuntemattomia ainesosia.

Oli onnistumisia ja epäonnistumisia.

Opin virheistäni enkä koskaan lopettanut työskentelyä ja jälkiruokieni parantamista.

Tämän kaiken jälkeen Sinä ja läheisesi voitte erikoisruokavaliosta tai ruokarajoitteista huolimatta milloin tahansa juhlissa (syntymäpäivä, vuosipäivä, häät, eläkejuhla, tai vain kahvikupin kera välipalana) nauttia Herkullisia ja Terveellisiä Jälkiruokia.

Kaiken tämän ajan mieheni tuki ja uskoi minuun jatkuvasti. Kiitos, rakas, että olet täällä kanssani❤️

1665233491138 (1).jpg
PXL_20230512_132832727_edited.png
bottom of page