top of page

Miten tilaan FiksuKakku-tuotteita?

1. Ole hyvä ja tee tilaus mahdollisimman pian, vähintään 3-4 päivää ennen juhlapäivääsi. (7+ päivää jos tarvitset kakkua viikonlopuksi).

* Joskus voi olla mahdollista tehdä kiireellinen tilaus (vähintään 6 tuntia ennen noutoa) pienelle kakulle tai jälkiruoalle.

Lähetä viesti Whatsappissa tai Instagramissa saadaksesi lisätietoja,

(älä soita! viesti on paras ja nopein yhteystapa ;)


2. Valitse kakun tai leivoksen maku sivumme valikoimasta (täytekakut: vähäkaloriset / vegaaniset / keto), moussekakut, leivokset)

​3. Ota yhteyttä tilaamista varten:
Ota yhteyttä -lomake sivulla

tai

lähetä viesti +358401814956 (Whatsapp) tai Instagram ja kerro:
- toimituspäivämäärä
- kakun/leivoksen nimi
- kakun/leivoksen koko/henkilömäärä (1 annos 150-200g)
- allergiat tai ruokaintoleranssit (esim. laktoosi, manteli, soija, maapähkinä...)
- koristelu (katso alempana)
- onnistuuko nouto Itä-Pasilasta (aika, jolloin voit noutaa) vai toimitammeko suoraan kotiin

- toimituksen yhteydessä ilmoittakaa: osoite ja aika (usean tunnin aikaraja)

- jos tilaat moussekakun, kirjoita suuntaa-antava aika, jolloin aiotte syödä kakun(t)
- puhelinnumerosi niin pidämme sinut ajan tasalla!

4. Ole hyvä ja kiinnitä huomio allaolevaan TÄRKEÄÄ!-osioon. Kiitos:)

5. NOUTO:

Resiinakuja 3 Liiketila 133, Helsinki (Itä-Pasila) - Voit ajaa suoraan Asemapäällikönkadun lopusta oikealle ylös mäkeä, käänny talon kulmasta oikealle jalkakäytävälle liiketilamme eteen.

Vakituisia aukioloaikoja ei ole, joten noutoajasta tulee sopia etukäteen (yleensä klo 10-18).

HUOM:

* Nouto mahdollinen kotiosoitteesta Vantaan Korson läheltä (sovittuna etukäteen, yleensä illalla klo 19 jälkeen).Kotiintoimitus sovittaessa:
1 EUR / km automatka Resiinakujalta ilmoitettuun koti- tai juhlapaikkaosoitteeseen.

Minimi kuljetustaksa - 20 EUR.

Toimitus Pasilan juna-asemalle - 5 EUR.

​​​​​​​​​

6. HINNASTO:

Huom: Hinta riippuu kakun painosta.

Tavalliset ja moussekakut (~150 g / annos):
1 kg (6 hlö) - 60 EUR
1.5 kg (n. 10 hlö) - 85 EUR
2 kg (n. 13 hlö) - 105 EUR
2.5 kg (n. 16 hlö) - 120 EUR
3 kg (n. 20 hlö) - 135 EUR
3.5 kg (n. 23 hlö) - 157 EUR
4 kg (n. 26 hlö) - 180 EUR
4.5 kg (n. 30 hlö) - 202 EUR
5 kg (n. 33 hlö) - 225 EUR
​​

Juustokakut

1 kg (5-6 hlö) - 50 EUR

2 kg (10-13 hlö) - 90 EUR

* Lohijuustokakku 60 EUR ja 100 EUR

Leivokset

Vegaani mousseleivokset, Tartlet-leivokset: 6 kpl / 48 EUR, 9 kpl / 72 EUR

Kuppikakut: 6 kpl / 39 EUR

BOMB eli pyöreä "Pommi"-kakku

Erityinen ja uniikki kakku WOW-efektillä, jollaista harvoin näkee juhlissa!

Katso video tästä ja kuva tästä

S (1 kg yhteensä, 3-4 hlö) - 70 EUR

M (2 kg yhteensä, 8-10 hlö) - 90 EUR

L (2,5 kg yhteensä, 11-13 hlö) - 115 EUR

XL (3,3 kg yhteensä, 13-16 hlö) - 160 EUR

XXL (3,8 kg yhteensä, 17-20 hlö) - 170 EUR​


​7. KORISTELU:
Peruskoristelu kuuluu hintaan (yksinkertainen kermakoriste, suklaaputous, suklaanumero ja tekstikirjoitus).

Syötävät kuvat, suklaahahmot, marjat, kukat, topperit, kynttilät ja muut koristeet ovat lisämaksusta.

Hinta riippuu koristeiden määrästä, omakustannushinnasta ja monimutkaisuudesta. Tämä sovitaan erikseen tilauksen yhteydessä.

Kuinka valita kakun koristelu?

- Tsekkaa töitäni Pinterestissä tai Instagramissa, saatat löytää jotain, mistä pidät!

- Voit etsiä kakun koristeita käyttämällä Pinterest-hakua, esimerkiksi "Minecraft cake".

- Voit pyytää minua etsimään koristeluesimerkkejä joista voisit valita sopivan, kerro vain teema. Lähetän sinulle esimerkkejä hinnoista mahdollisimman pian.

- Voit aina pyytää minua tekemään kakun oman makuni ja omien ideoiden mukaan (kerro mikä juhla, esim. 3-v. pojan synttärit). Tämä vaihtoehto on ilmainen, koska se on yllätys sinulle tilaajana :)

8. Älä epäröi esittää kysymyksiä (mitä enemmän, sen parempi). Puhun useita kieliä: sujuvasti englantia, venäjää, ukrainaa, suomea puhun heikommin, toivoisin sen olevan sujuvaa, vielä opettelemassa :)

FAQ:sta löydät myös vastaukset.

 

TÄRKEÄÄ!

Jälkuruokamme sisältävät VAIN luonnollisia makeutusaineita: erytritoli, maltitoli, alluloosi, stevia*.

Siksi jälkiruoillamme on hieman erilainen, tavallista pehmeämpi makeus.

Tuotteidemme makeus on täydellinen niille, jotka eivät kuluta valkoista sokeria, ja makeus korostaa myös muiden komponenttien (marjojen, pähkinöiden jne.) makua. 

* Stevia voidaan jättää pois pyynnöstä.

Kaloriarvon pienentämiseksi "tavallisten" (ei keto, eikä vegaani) kakkujen kreemi on valmistettu kevyistä maitotuotteista: maitorahka, ricotta, kevyt tuorejuusto.

Pyynnöstä on mahdollista käyttää rasvaisempia tuotteita, kuten tuorejuustoa, mascarponea ja kermaa. 

Ylivoimaiset esteet

Mikäli sairastumme tai tulee muita tilauksen toteutusta estäviä Force majeure -esteitä, pidätämme oikeuden perua tilauksen ilmoittaen siitä henkilökohtaisesti tilaajalle.

Kuljetus:

- Asiakas hyväksyy tuotteen ulkoasun noutohetkellä

- Vastuu tuotteiden kuljetuksesta siirtyy asiakkaalle kun jälkiruokatilaus luovutetaan tilaajalle

- Laittakaa kakku vaakasuoralle pinnalle liikennevälineessä (kaltevuus, ravistelu tai jyrkkä käännös voi pilata kakun ulkonäön!)

- Paras kuljetuspaikka on auton lattialla tai takakontissa (mahdollisimman vaakasuorassa)

- On suositeltavaa kytkeä jäähdytyspuhallus/ilmastointi päälle, jotta kakkulaatikon päälle puhaltaisi kylmä ilma - varsinkin kesällä!

Varastointi:

- Jälkiruoka tulisi pitää jääkaapissa omassa laatikossaan

(Ei ole suositeltavaa jättää jälkiruokaa huoneenlämpöön pitkäksi aikaa)

- Jälkiruoan säilyvyysaika on 48-72 tuntia vanstaanottohetkestä, jos kylmäketju ei katkea.

Ohjeet herkuista nauttimiseksi :)

- Leikkaa kakku terävällä kuumalla veitsellä!

- Älä kiirehdi! Nauti jokaisesta palasta ;)

- Älä unohda ottaa valokuvia ja merkitä meidät @fiksukakku Instagramiin tai Facebookiin :D

Hyvää Ruokahalua!

Fiksukakku Map to Drive to Office 2023.08.jpg

FAQ - UKK
Usein Kysytyt Kysymykset

Miksi "Fiksukakku"? "Fiksu" tarkoittaa "älykästä", parempaa ja terveellisempää vaihtoehtoa tavalliselle kakulle :) Fiksukakku ei sisällä yksinkertaisia ja jopa epäterveellisiä tuotteita, kuten vehnäjauhoja ja sokeria. Se sisältää laadukkaita ja ravitsemuksellisesti hyviä aineksia ja sopii oikeastaan jokaiseen ruokavalioon heille, jotka pitävät huolta terveydestään, linjoistaan. Mutta erityisesti ihmisille, joilla on erikoisruokavalio, allergioita tai muita ruokarajoituksia.

Ovatko kaikki Fiksukakku-tuotteet gluteenittomia? Kyllä, kaikki kakut ja jälkituoat ovat gluteenittomia. Ne eivät sisällä vehnä-, kaura-, ruis- tai ohrajauhoja. Gluteenia ei käytetä tiloissa ollenkaan. Vehnäjauhon sijaan käytämme riisi-, maissi- ja mantelijauhoa, tapioka- ja maissitärkkelystä sekä muita terveellisempiä vaihtoehtoja.

Mitä Fiksukakku käyttää sokerin sijasta? Kakkumme sisältävät VAIN luonnollisia makeutusaineita: erytritoli, maltitoli, alluloosi, stevia (voidaan jättää pois). Siksi jälkiruoillamme on hieman erilainen, tavallista pehmeämpi makeus. Eikä mitään sokerin ja keinotekoisten ainesosien haittoja. Emme käytä aspartaamia. Jotkut jälkiruoat sopivat myös diabeetikoille. Huom: suurina annoksina luonnolliset makeuttajat voivat harvoissa tapauksissa aiheuttaa ruoansulatusvaivoja. Meidän kakuissamme käytetään sellaista määrää makeuttajia, että yhdestä annoksesta ei tule mitään vaivoja.

Mikä kakku on kaikkein herkullisin? Kaikki kakut ovat erittäin makoisia! Rehellisesti en olisi lisännyt valikoimaan mauttomia kakkuja. Jotkut tykkäävät joistakin mauista, mutta toki voi olla että toinen ei tykkää samasta. On muutama maku, joita otetaan eniten: Punainen sametti vadelmalla tai mansikalla, "Snickers" ja "Oreo".

Mikä kakku sopii lapsen 1-vuotis-syntämäpäiväksi? Pienille lapsille suosittelen tavallisesti Banaani-Mansikka-kakkua. Erittäin pehmeänmakuinen ja tasapainoisen makea makuyhdistelmä. Sisältää vähiten makeuttajia.

Lapsellani on pähkinäallergia. Onko mahdollista tehdä pähkinätön kakku? Suurin osa kakuistani sisältää mantelijauhoja. Jos teilla on pähkinäallergia, voin tehdä melkein jokaisen kakun pähkinättömänä (paitsi ketokakut). Ilmoita allergiastasi etukäteen.

Olen allerginen kananmunille, mutta maitotuotteet ovat sallittuja. Pitäisikö minun valita vegaaninen kakku? Kyllä, voit valita vegaanisista kakuista, koska nämä eivät sisällä kananmunia. Täällä on myösmahdollista vaihtaa vegaaninen kreemi maitokreemiksi (esimerkiksi, maitorahkakreemi tai kermakreemi).

Sopivatko Fiksukakku-herkut diabetesta sairastaville? Kyllä sopivat, valtaosa sokerittomista terveellisistä kakuistamme. Mutta jos teillä on tiukka hiilihydraatiton ruokavalio, meidän Keto-kakut sopivat teille parhaiten. Niissä käytetään hiilarittomia makeuttajia, pähkinäjauhoja sekä muita matalahiilihydraattisia aineksia. Löydät Keto-kakkujen täydellisen koostumuksen tiedostosta ainesosaluettelon ja ravintosisällön kera (sivu "Kakut").

Miten valita oikeankokoinen kakku? Tavallisesti aikuisen annoskoko on 150-200g ja lapsen noin 100g. Tietenkin kaikki riippuu ihmisestä, olemmehan kaikki erilaisia. Lisäksi se riippuu juhlatilaisuudesta, esim. jos menu on runsas, niin kakulle ei jää niin paljon tilaa. Suosittelemme tilaamaan kakku "varalla", eli hieman suurempi kuin tarvitaan, sillä kakku säilyy myöhempäänkin ja palan voi nauttia vaikka kupillisella kuumaa.

Haluan tietyn koristelun, jonka löysin netistä. Voiko FiksuKakku tehdä kakun samanlaisella koristelulla? Useimmissa tapauksissa voimme tehdä samanlaisen kakun tai tarjota jotain vastaavaa. Jokainen kakku on käsintehty ja ainutlaatuinen, joten tarkkaa kopiota ei ole mandollista tehdä.

Tekeekö Fiksukakku suurikokoisia kakkuja häihin ja yritysjuhliin? Kyllä teemme, saatte lisätietoa lähettämällä meille viestiä ja kertomalla lisää tapahtumastamme.

Mitä kannattaa tilata yrityksen juhliin, suuriin tapahtumiin, lanseerauksiin tms? Suurikokoinen kakku tai valikoima erilaisia leivoksia. Kakusta saa näyttävän ja uniikin käyttämällä koristelussa esim. yrityksen logoa tai muuta yritykseen liittyvää tunnusmerkkiä. Suurien tilausten yhteydessä Fiksukakku suosittelee tarjoamamme kuljetuspalvelua (ks. Tilausohjeet).

Miten Fiksukakku-tilauksen voi maksaa? Maksu onnistuu MobilePay-sovelluksen kautta, joka löytyy puhelimen sovelluskaupasta. Voimme lisäksi lähettää Laskun sähköisesti, josta veloitamme 2,90 eur laskutuslisän. Maksu MobilePaylla, käteisellä tai pankkikortilla onnistuu kakkua noudettaessa tai kuljetuksen yhteydessä. Lisäksi hyväksymme PayPal-siirrot ja tilisiirron. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n.

Miten kauan kakku säilyy? Tavallisesti kakut säilyvät noin 3 vuorokautta omassa laatikossaan ja AINA jääkaapissa (n. 5 astetta Celsius). Suosittelemme kuitenkin nauttimaan herkun tuoreena, jolloin sen maku ja koostumus on parhaimmillaan.

Miten Fiksukakku-tuotteet pakataan? Kakut kootaan jämäkälle kertakäyttöiselle kakkualustalle. Siksi erillistä tarjoiluastiaa ei aina tarvita. Kakku pakataan kakkulaatikkoon ennen noutoa, joka suojaa kakkua kuljetuksen aikana sekä jääkaapissa mm. muilta tuoksuilta. Ilmoittakaa erikseen, jos haluatte, että laatikossa EI olisi läpinäkyviä osia tai ikkunoita, jotta kakku olisi yllätys.

Kuinka kauan ennen juhlia kannattaa tehdä Fiksukakku-tilaus? Mitä aikaisemmin sitä parempi. Joskus kakun voi tilata muutama päivä ennen juhlia. Usein viikonlopuksi tai suuriin juhliin kannattaa tilata 2-3 viikkoa ennen tapahtumaa.

Onko Fiksukakulla paikalle toimitus -palvelua? Kyllä, kuljetamme itse kakkujamme asiakkaillemme paikan päälle lisämaksusta. Suosittelemme asiakkaillemme kotiinkuljetusta, sillä tällöin voidaan taata, että tuotteet toimitetaan turvallisesti. Lisätietoa löytyy Tilausohjeet-sivulta.

bottom of page